Solvent Egeninkasso klart best i test

- Solvent er sterke på oppfølging og kredittvurdering. Når de i tillegg har testens beste system, er det ikke vanskelig å kåre dem til best i test. Det skriver PC World, som etter en omfattende test altså har rangert Solvent Egeninkasso klart foran konkurrentene. Med sluttkarakteren 4,9 er Solvent hele 0,7 poeng foran nærmeste konkurrent. Testen presenteres i PC World nr. 3/2011, og du kan laste ned et særtrykk av artikkelen ved å klikke her.


Du har kanskje fått med deg at inkassobyråene satte rekord i sommer. Aldri før har så mange saker gått til inkasso, og aldri har inkassobyråene tjent mer penger enn de gjør nå. Dette synes vi er bare trist.
Men, vi snakker nesten daglig med kunder som sliter med å få inn sine utestående fordringer. For det er enorme beløp som til enhver tid står ubetalt her i landet.
Vi vil gjerne gi vårt lille bidrag til å løse dette samfunnsproblemet. Derfor har vi laget et enkelt, lite hefte, der vi har samlet noen gode råd om hvordan du kan unngå å havne i denne fella. Heftet er selvsagt gratis, og om du ønsker det, kan du kan laste det ned ved å klikke her.
Skogvn. 11, 1440 Drøbak. Telefon 97 01 64 09.